Appartement

  • Woonoppervlakte: 66,8 m² 
  • Slaapkamers: 2
  • Prijs: €390.000 VON
  • Energielabel: A+++
  • Balkonligging: Zuid
  • Oppervlakte balkon: 4,5 m² 

Op de hoek van de Schouwenaarsstraat en de Jan de Windstraat bevindt zich de entree naar alle appartementen. In de ruime hal zijn de post- en de pakketboxen, het trappenhuis en de lift. Dit appartement vind je op de tweede verdieping van het gebouw en is via de galerij bereikbaar. Op het achter terrein heb je een eigen berging van 5 m2 voorzien van je eigen stroomaansluiting.

Via de hal heb je toegang tot het gastentoilet met zwevend toilet en de extra (slaap)kamer, thuiskantoor of hobby kamer en natuurlijk de Living. Je bepaalt zelf de indeling van de keuken: met een wand-, of L opstelling tot wellicht een kookeiland geef je zelf richting aan de indeling van je keuken. Twee forse ramen brengen fijn licht in de woonkamer. 

Via een tweede hal heb je toegang tot de technische ruimte, badkamer en masterbedroom. In de technische ruimte vind je de warmtepomp die voor verwarming, koeling en warm tapwater zorgt. Dit wordt gebufferd in een boiler zodat comfortabel warm water altijd aanwezig is. Ook is hier ruimte voor je wascombinatie. De badkamer heeft een zwevend toilet, douche en wastafel. Vanzelfsprekend zijn er tal van opties om je badkamer te personaliseren.

De ruime masterbedroom heeft een fors balkon die de hele dag zon heeft, word waker van de zonnestralen!

Voor dit bouwnummer hebben we een alternatieve indeling als je liever een balkon aan de living hebt.