Centraal in de IJmond

De centrale ligging en de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto zijn kenmerkend voor Beverwijk. Vanuit Beverwijk ben je snel in omliggende steden als Haarlem en Alkmaar, maar je bent ook binnen een paar minuten bij het strand van Wijk aan Zee. In de buurt vind je alles voor je dagelijkse behoeften en meer!

Even de stad in

De binnenstad van Beverwijk heeft een zeer breed winkelaanbod en leuke eetgelegenheden. Verder is er een bioscoop bij het station. Nabij de bioscoop vind je Brafoer: een leuke plek om te borrelen en lekker te eten.  Naast de wekelijks markt in het centrum op woensdag, heb je in Beverwijk de bekende Bazaar, dit is de grootste overdekte markt van Europa. Hier vind je allerlei exotische producten, outlets en nog veel meer.

Altijd strandweer

Onderdeel van de gemeente Beverwijk is de heerlijke strandplaats Wijk aan Zee. Het strand bevindt zich dan ook maar op een kwartier fietsen van de Wijkerhoek. Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of genieten in de zon. Aloha Beach is één van de paviljoens waar je het hele jaar terecht kunt om te genieten van het strand en om even te ontsnappen aan de drukte.

Sporten in de buurt

In de buurt vind je ontzettend veel sportfaciliteiten. Zo ligt het sportpark om de hoek waar verschillende voetbalclubs en tennisverenigingen gehuisvest zijn. Houd je meer van sporten wanneer het jou uitkomt? Dan kun je in het nabijgelegen park Overbos ook goed hardlopen.