Stadse woningen met zonnige tuinen…

De Stadse Woningen… De tuinen van de woningen zijn als een zonnewijzer op de zon gericht. Vanzelfsprekend komen we met een suggestie voor de inrichting. Nog meer Groen: Aan de voorkant geveltuintjes, de daken van de bergingen sedum en ook de gallerijen zullen begroeiing krijgen.

Terug naar de woning: Een lekkere hal met ruimte om je jas op te hangen, ruim toilet met zwevend closet en op naar de living. In de leefkeuken heb je zicht op de levendige straat. Je eet gezellig aan de tafel met wandbank en kijkt via de living uit op je eigen tuin. De living heeft voldoende ruimte om heerlijk te loungen. 

De trap laat je lekker open of maak je dicht voor bijvoorbeeld de warmtepomp als je kiest voor een extra toilet. De trap brengt je naar de verdieping waar je twee slaapkamers vindt, een badkamer, wascombinatie- en technische ruimte die optioneel als extra toilet kan worden uitgevoerd. Voor de afwerking van het toilet en de badkamer zijn veel mogelijkheden.
 

Appartementen met ruime balkons op het zuiden

De appartementen op de tweede en derde verdieping van het gebouw zijn via de centrale entree via zowel de trap als de lift toegankelijk via de galerij.
 
Via de Galerij kom je in de woning: een ruime hal met garderobe, gastentoilet en entree naar de living. In deze zonnige living:  een ruime open keuken, eetgelegenheid, lounge of tv hoek en aansluitend een ruim en op de zon gericht  2 meter diep balkon.  De appartementen hebben veel ramen en zijn lekker licht. 
 
Via de living zijn ook de slaapkamers, badkamer, wascombinatie-, en technische ruimte bereikbaar. 
 
De unieke appartementen hebben verschillende afmetingen, de meest compacte hebben een volwaardig programma en de grotere bieden letterlijk de ruimte om dromen te laten uitkomen: een walk in closet, vrijstaand bad, game kamer… het is aan u! Vanzelfsprekend zijn er voor alle woningen heel veel opties, wat de denken van: wijzigingsmogelijkheden voor de indeling, van deuren en kozijnen, afwerkingen van wanden, tegels en plavuizen, zonnewering, lichtpunten tot het sanitair