Appartement

  • Woonoppervlakte: 78,2 m² 
  • Slaapkamers: 2
  • Prijs: €440.000 VON
  • Energielabel: A+++
  • Balkonligging: Zuid
  • Oppervlakte balkon: 9,4 m² 

Een extra grote woonkamer maakt dit appartement uniek! De eigenlijk veel te grote bank waar je op slag verliefd op werd past in je nieuwe woonkamer. Maar gezellig hoog zitten bij het zonnige balkon behoort ook tot de mogelijkheden. 

Via de hal kom je bij de extra (slaap)kamer of wat te denken van een atelier? Aan de andere kant toegang van de hal toegang tot de Living.  Je bepaalt zelf de indeling van de keuken: met een wand-, of L opstelling of wellicht een kookeiland geef je zelf richting aan de indeling van je woning. In dit appartement mag je de keuken best iets groter uitvoeren!

Het Balkon is met zijn 9,4m2 bijzonder fors. Een gezellige ronde tafel met stoelen past er prima en dan heb je nog ruimte genoeg. Ontbijten met de eerste zonnestralen, een heerlijke zonnige lunch of gezellig ’s middags borrelen, kiest u maar! En natuurlijk is er ruimte voor die gezellige balkonplanten.

Via een tweede hal heb je toegang tot de technische ruimte, badkamer en master bedroom. In de technische ruimte vind je de warmtepomp die voor verwarming, koeling en warm tapwater zorgt. Dit wordt gebufferd in een boiler zodat comfortabel warm water altijd aanwezig is. Ook is hier ruimte voor je wascombinatie.

De badkamer heeft een zwevend toilet, douche en wastafel. Vanzelfsprekend zijn er tal van opties om je badkamer te personaliseren.  De ruime master bedroom heeft toegang tot het heerlijke balkon. Op het achter terrein heb je een eigen berging van 5 m2 voorzien van je eigen stroomaansluiting.