Appartement

  • Woonoppervlakte: 69,6 m² 
  • Slaapkamers: 2
  • Prijs: €410.000 VON
  • Energielabel: A+++
  • Balkonligging: Zuid
  • Oppervlakte balkon: 9,4 m² 

Op de hoek van de Schouwenaarstraat en de Jan de Windstraat bevindt zich de entree naar alle appartementen. In de ruime hal zijn naast de post- en de pakketboxen boxen, het trappenhuis en de lift. Dit appartement op de tweede verdieping van het gebouw is via de galerij ontsloten. Op de begane grond heb je een eigen berging

Via de hal heb je toegang tot het gastentoilet en de extra (slaap)kamer, thuiskantoor of hobby kamer. Aan de andere kant toegang tot de Living.  Je bepaalt zelf de indeling van de keuken: met een wand-, of L opstelling of  wellicht een kookeiland geef je zelf richting aan de indeling van je keuken. Vanuit de keuken heb je zicht op je living en het balkon. 

Het Balkon is met zijn 9,4m2 bijzonder fors. Een gezellige ronde tafel met stoelen past er prima op en dan heb je nog ruimte genoeg. Ontbijten met de eerste zonnestralen, een heerlijke zonnige lunch of gezellig ’s middags borrelen, kiest u maar! En natuurlijk is er ruimte voor die gezellige balkonplanten.

Via een tweede hal heb je toegang tot de technische ruimte, badkamer en masterbedroom. In de technische ruimte vind je de warmtepomp die voor verwarming, koeling en warm tapwater zorgt. Dit wordt gebufferd in een boiler zodat comfortabel warm water altijd aanwezig is. Ook is hier ruimte voor je wascombinatie.

De badkamer heeft een zwevend toilet, douche en wastafel. Vanzelfsprekend zijn er tal van opties om je badkamer te personaliseren.

De ruime masterbedroom heeft toegang tot het balkon welke de hele dag zon heeft, wordt waker van de zonnestralen! Op het achter terrein heb je een eigen berging van 5 m2 voorzien van je eigen stroomaansluiting