Meet the Builder – Bouwbedrijf Van der Gragt

Voor ‘Meet the Builder’ is Teer onlangs in gesprek gegaan met Koen van der Maat, directeur van Bouwbedrijf van der Gragt. Van der Gragt is het bouwbedrijf dat verantwoordelijk is voor de bouw van het nieuwbouwproject genaamd “Wijkerhoek” in Beverwijk. Dit project omvat 10 stadswoningen en 9 appartementen. In deze blog worden 4 belangrijke vragen over project Wijkerhoek beantwoord.

Kan je meer vertellen over het bouwbedrijf van der Gragt?
“Van der Gragt is al meer dan 60 jaar dé specialist in de Zaanstreek voor het ontwikkelen en bouwen van woningen en commercieel vastgoed. De combinatie van ontwikkelen en bouwen typeert ons bedrijf. Het zorgt ervoor dat we inzetbaar zijn voor turnkey projecten die wij van a tot z uitvoeren. We willen de beste zijn in alles wat we doen – van het leveren van kwaliteitsbouw tot het behalen van maximale personeelstevredenheid. Zo zorgen we ervoor dat we een aannemer zijn die aan al uw wensen tegemoetkomt. Of zoals we in de Zaanstreek zeggen: ’n beste bouwer.”

Hoe zijn jullie betrokken geraakt bij het nieuwbouwproject Wijkerhoek?
“Wij hebben al meerdere projecten gerealiseerd voor Bart de Jong Projectontwikkeling, waaronder het project genaamd “Fier Zaans“. Dit project is een goed voorbeeld van een succesvolle samenwerking en zodoende zijn we ook betrokken geraakt bij het nieuwbouwproject Wijkerhoek.”

Welke aspecten van duurzaamheid zijn geïntegreerd in dit project?
“Een zeer relevante vraag. Aller eerst worden de appartementen opgeleverd met een energielabel A+++. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit complex zo efficiënt is ontworpen dat er voor de BENG bijna geen extra maatregelen nodig zijn. De appartementen worden voorzien van een warmtepomp, wat een belangrijke duurzame oplossing is. De ventilatie verloopt via natuurlijke toevoer en mechanische afvoer, wat past bij de efficiënte en duurzame benadering van het project.”

Wat zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voorzieningen die bewoners kunnen verwachten in deze nieuwbouwwoningen?
“Appartementen worden als volgt opgeleverd: wanden die behangklaar zijn, plafonds voorzien van fijn spuitwerk, en badkamers en toiletten die glanzen met modern sanitair en prachtig tegelwerk. De gevelkozijnen zijn van duurzaam hardhout, terwijl de binnendeuren en kozijnen een eigentijdse uitstraling hebben met stalen kozijnen en opdekdeuren. In het trappenhuis zijn de wanden voorzien van fijn (stootvast) spuitwerk, is de vloer voorzien van tegelwerk en de plafonds voorzien van akoestische houtvezelplaten. En super handig een pakketbox op de begane grond. Hierin kan de pakketdienst je pakketje doen als je niet thuis bent.”

Ook worden alle kopers van appartementen door onze kopersbegeleiding uitgenodigd voor een individueel kopersgesprek in onze showroom in Wormerveer. Daar wordt uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij de bouw van een appartement en welke mogelijkheden er zijn voor de kopers. Onze kopersbegeleiders zijn gedurende het gehele bouwproces het aanspreekpunt voor de kopers, vanaf het eerste gesprek tot aan de sleuteloverhandiging.”

Wil je meer weten over dit prachtige nieuwbouwproject op een centrale locatie in Beverwijk? De nieuwbouwspecialisten van Teer staan voor je klaar. Vul het contactformulier in en wij houden je op de hoogte. Binnenkort zullen wij starten met de verkoop van Wijkerhoek. Zorg dat je goed voorbereid bent met een financieringscheck op zak.