Omgevingsvergunning onherroepelijk | Start verkoop 8 april

De omgevingsvergunning voor de Wijkerhoek is onherroepelijk, dat betekent dat de verkoop gaat starten. Vanaf maandag 8 april is het mogelijk om de verkoopdocumentatie te downloaden en je in te schrijven voor de woning naar jouw voorkeur. Heb je naar aanleiding van de stukken vragen of wil je meer weten, kom dan op 11 april langs op de verkoopmanifestatie bij Teer in Beverwijk. Daar zullen de makelaars en hypotheekadviseurs aanwezig zijn om jouw vragen te beantwoorden, evenals de aannemer en de ontwikkelaar.

Planning verkoopprocedure
Start verkoop maandag 8 april
Verkoopmanifestatie donderdag 11 april 19:00 – 21:00, Breestraat 99 Beverwijk
Sluiting inschrijving dinsdag 23 april 12:00

Hypotheekverklaring geeft vertrouwen
Naast de verkoopdocumentatie zijn ook jouw financiële mogelijkheden bepalend voor jouw woningvoorkeur. Een hypotheekverklaring biedt hier de oplossing. Een hypotheekverklaring is een document waarin wordt verklaard  welk bedrag jij maximaal kunt lenen. Dit geeft inzicht of de voorkeurswoning(en) binnen jouw financiële mogelijkheden past. Neem contact op met je eigen hypotheekadviseur of met de hypotheekadviseurs van Teer voor een hypotheekverklaring
Teer nieuwbouw verkoop:
Tel: 0251 – 229 225
Mail: beverwijk@teer.nl
Teer Hypotheken Hypotheken@teer.nl
0251-730041 
Tuinontwerpen
Ontwerper Ronald Roelofsma heeft voor de stadse woningen verschillende tuinontwerpen gemaakt. De tuinen bieden de ruimte voor een lekkere loungebank, eettafel en buitenkeuken. Op deze manier wordt de tuin echt onderdeel van de woning.
Er is ook het voorstel gedaan om een boom of ander groen in de tuin op te nemen. Een mooie meerstammige boom of ander groen kan de tuin extra verkoeling geven in de zonnige zomermaanden, daarnaast zorgt groen voor een fijne beleving. Aan de Schouwenaarsstraat komt een nieuwe groenstrook waardoor het straatbeeld verder zal opfleuren.

Start bouw
De verwachtte planning is om medio september, na de bouwvakantie te starten met de bouw. De bouw zal circa 13 maanden duren.