Omgevingsvergunning verleend en richtprijzen bekend

We zijn verheugd je te informeren over de laatste ontwikkelingen betreffende het nieuwbouwproject Wijkerhoek in Beverwijk. Op 14 februari is de omgevingsvergunning voor het project verleend. Het projectteam is nu druk bezig met het uitwerken van de contractstukken: de definitieve verkooptekeningen, de koopovereenkomst, aannemingsovereenkomst én de technische omschrijving. Deze stukken zullen medio half april gereed zijn. 
 
Start (voor)verkoop
De verkoop start wanneer de contractstukken gereed zijn, dit zal dus medio half april zijn. Tot die tijd is het wel al mogelijk om met de makelaar en hypotheekadviseur in gesprek te gaan over jouw mogelijkheden. Vind de woning die bij jouw wensen past op de aanbod pagina van Wijkerhoek.

Richtprijzen bekend
Het is vanaf heden mogelijk om met de makelaar en hypotheekadviseur in gesprek te gaan om jouw mogelijkheden en wensen te bespreken. Op deze manier kun je al voorsorteren naar welke woning jouw voorkeur uitgaat. Om hier meer duidelijkheid in te verschaffen, hanteren we de volgende richtprijzen: 
Stadse woningen: vanaf circa € 385.000,- V.O.N.
Appartementen: vanaf circa € 390.000,- V.O.N.

Nog geen woningvoorkeur doorgegeven? Geef deze dan door via het aanmeldformulier op de website.

Afspraak maken?
Ter voorbereiding op het kopen van een woning is het verstandig om inzicht te hebben in jouw financiële mogelijkheden. Hiervoor kun je contact opnemen met een financieel adviseur. Teer makelaars biedt deze mogelijkheid ook geheel vrijblijvend aan voor inschrijvers van Wijkerhoek. Bij het kopen van een nieuwe woning komen veel vragen aan bod:  

  • Wat zijn de voordelen van een nieuwbouwwoning? 
  • Wat is mijn huidige woning waard? 
  • Hoeveel kan ik lenen en wat worden mijn maandlasten? 

Allemaal vragen die je rustig met de medewerkers van Teer kunt bespreken. Neem contact op met Teer via onderstaande contactgegevens: 

Hypotheekadvies:
Tel: 0251- 730041
Mail: hypotheken@teer.nl 

Teer nieuwbouw verkoop:
Tel: 0251 – 229 225
Mail: beverwijk@teer.nl