Verkoop gestart | verkoop manifestatie op donderdag 11 april

Vanaf nu is het mogelijk om je kandidaat te stellen voor de woningen van Wijkerhoek!
Klik op de link INSCHRIJVEN hieronder. Op de website vind je onder downloads nieuwe informatie  Wij raden je aan om rustig de tijd te nemen om alles goed door te nemen en hopen dat je een goede keus kunt maken, veel succes! Mocht je vragen hebben neem dan contact op met de makelaar.  

nieuwbouw@teer.nl
0251 – 229 225
Breestraat 99 Beverwijk


Verkoopmanifestatie
Aanstaande donderdag 8 april van 19:00 tot 21:00 is er een verkoopmanifestatie bij Teer op de Breestraat 99 in Beverwijk. De manifestatie is een moment om je vragen te stellen. Er zullen dan diverse specialisten aanwezig zijn zoals de makelaar, hypotheekadviseur, aannemer en de projectontwikkelaar.  

Hypotheekverklaring geeft vertrouwen
Naast de verkoopdocumentatie zijn je financiële mogelijkheden bepalend voor jouw woningvoorkeur. Een hypotheekverklaring biedt hier de oplossing. Een hypotheekverklaring is een document waarin wordt verklaard  welk bedrag jij maximaal kunt lenen. Dit geeft inzicht of je woning  binnen jouw financiële mogelijkheden past. Neem contact op met je eigen hypotheekadviseur of met de hypotheekadviseurs van Teer voor een hypotheekverklaring


Teer Hypotheken
Hypotheken@teer.nl
0251-730041