woning 1

Woonoppervlakte 63,9 ㎡
Kamers 3

De Stadse Woningen… De succesvolle compacte woningen van het tegenovergelegen Jan de Windstraat hebben we als voorbeeld genomen, iets vergroot en verbeterd! Deze stadse woningen hebben als extra een hele fijne tuin! De tuinen van de woningen zijn als een zonnewijzer op de zon gericht. We maken afspraken hoeveel bestrating er maximaal mag komen, want we willen voor alle bewoners graag zo veel mogelijk groen in het plan. Vanzelfsprekend komen wemet een suggestie voor de inrichting.  Nog meer Groen:  Aan de voorkant geveltuintjes, de daken van de bergingen sedum en ook de gallerijen zullen begroeiing krijgen.

Terug naar de woning: Een lekkere hal met ruimte om je jas op te hangen, ruim toilet met zwevend closet en op naar de living. In de leefkeuken heb je zicht op de levendige straat. Je eet gezellig aan de tafel met wandbank en kijkt via de living uit op je eigen tuin. De living heeft voldoende ruimte om heerlijk te loungen.

De trap laat je lekker open of maak je dicht voor bijvoorbeeld de warmtepomp als je kiest voor een extra toilet. De trap brengt je naar de verdieping waar je twee slaapkamers vindt, een badkamer, wascombinatie- en technische ruimte die optioneel als extra toilet kan worden uitgevoerd. Voor de afwerking van het toilet en de badkamer zijn veel mogelijkheden.

A+++
Totaal richtprijs
Prijs: Volgt v.o.n.
Download plattegrond